Hvordan skjære opp et lammelår oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Og hvordan kombinerer man alt dette til å bli en ferdig middag. Begynner du å skjære i låretrettetter at du tar det ut, kommer all saften til å renne ut, og kjøttet blir tørt og frøsete
Lammelår med bein

Lammelår med bein

Steika blir enklere å håndtere, både i ovnen og når den skal skjæresopp. Da gjenstår bare å skjærekjøttet i cm-tykke skiver og å legge det tilbake sammen med grønnsakene i forma – eller en serveringstallerken
Helstekt lammelår av villsau

Helstekt lammelår av villsau

Det legger en veldig god video på YouTube lagt ut av matprat, om hvordan du gjør det. Låret er helt, så det første jeg må gjøre er og sage over leggbeinet (sånn låret passer i ovnen) med en snekkersag eller lignende, og bruker en tynn skarp kniv til å skjære bort isbeinet, eller nøkkelbenet om du vil

Langtidsstekt lammelår, greskinspirert

Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen på lammelåret fant jeg på denne siden. fremgangsmåte på langtidssteking av lammelår, frisk oregano, gjestemat, gresk, gresk inspirert, gresk inspirert lammelår, gresk lam, gresk lammelår, gresk middag, gresk salat, greskinnspirert lammelår, greskinspirert, greskinspirert lam, greskinspirert lammelår, greskinspirert lammelår med gresk salat og ovnsbakte grønnsaker, krydder til lammelår, lam, lammelår, lammelår med gresk salat og ovnsbakte grønnsaker, lammelår som smelter i munn, lammesesong, langtidssteking, langtidsstekt lammelår, langtidsstekt lammelår med oregano, mat laget med kjærlighet, mørnetlammelår, mørt lam, mørt lammekjøtt, mørt lammelår, middelhavsinspirerte lammelår, middelhavsinspirerte lammelår med tilbehør, oppskrift lam, ovnsbakte grønnsaker, ovnsbakte rotgrønnsaker, skjære bort hoftedel på lammelår, tilbehør til lammelår, verdens møreste kjøtt
Islandsk lammelår med yoghurt

Islandsk lammelår med yoghurt

Når isbeinet er fjernetfortsetter du med kniven rundt lårbeinet til kneleddet slik at den delen løsner, til slutt skjærer du rundt beinet på skanken og det trekkes ut
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen på lammelåret fant jeg på denne siden. Etterhviletidenskjæreslammelåretopp i passe stykker og serveres med tilbehør
Påskens late lammelår.

Påskens late lammelår.

skjærer du oppkjøttet, serverer det med skyen og stekte poteter. Smaken lever så absolutt opp til duften
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

da vil kjøttsaften holde seg i kjøttet når du skjærer i det og du slipper seigt og tørt kjøtt. en klassiker i påsken er jo lammelåret som er krydret med salt og pepper og proppet full av fersk rosmarin, timian og sist, men ikke minst hvitløk

Kan lammesteken bli for mør?

Da undertegnede tok jobben med å skjæreopp steken, minnetdet tidvis mer om leverpostei enn kjøtt. For i de senere år har jeg opparbeidet litt kunnskaper om hva som skjer med kjøtt når det varmebehandles
Gresskarchutney

Gresskarchutney

Jeg ser for meg at han savnethjemlandet sitt mest den tiden på året da han strevde med å skjære ut gresskarlykten til Halloween av den lille, strie, norske kålroten
Marrokansk gryte

Marrokansk gryte

Du kan hakke og kutte ingrediensene men etterdet gjør det seg litt selv, og man slipper å stresse med mange forskjellige gryter og oppleve at tiden går i fra en
Spicy kyllingwok med cashewnøtter og sesam

Spicy kyllingwok med cashewnøtter og sesam

Du trenger ikke skjære av den nederste delen, bare behold denne. Dette er i hvert fall en av mine favorittmiddager – du vet, en sånn som får gjestene til å be om oppskriften
Lammestek, langtidsstekt

Lammestek, langtidsstekt

festmiddag, høytid, høytidsmiddag, hvordan lage lammestek, klassisk lammestek, lam, lamgtidsstekt lammestek, lammesesong, lammestek, lammestek med ben, lammestek med rosmarin timian og hvitløk, langtidstilberedning, maldonsalt, mør lammestek, mørt lammekjøtt, middagsselskap, norske råvarer, oppskrift lammestek, ovnsbakt søtpotet, ovnsbakte rotgrønnsaker, påske, rosmarin, stek, tilberedning lammestek, timian
Lammegryte med potet og tyrkiske smaker

Lammegryte med potet og tyrkiske smaker

Husk uansett å skjære bort overflødig fett før du begynner. Det har en særegen og umiskjennelig smak jeg aldri har opplevd noe i nærheten her i Tyrkia, for eksempel