Oppskjæring av lammelår oppskrifter

Årets lam er her! Del 1: Lammestek.

Årets lam er her! Del 1: Lammestek.

Klar til oppskjæring. Smør “pastaen” over toppsiden avlammelåret. Ikke for det, frosset og vakumert er heller ikke å forakte, i mangel av det ferske
Lammestek med fetaost & tomater

Lammestek med fetaost & tomater

Uvante smaker for noen, men veldig populær nær middelhavsområdet. Ben ut lammesteken eller kjøp en surret lammestek som du tar av nettingen på slik at den kan fylles

Middag på Fondsbu

lammelåret. 1 lammelår beines ut, fylles med urter og hvitløk og surres sammen med. Lammelåret stekes på 180 oC i ca 1- 1 1/2 time, til kjernetemperaturen er 62 -. La steken hvile ca 20 min før oppskjæring. 1 lammelår beines ut, fylles med urter og hvitløk og surres sammen med