Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede. Jeg har brukt kyllingfilet, men kyllinglår smaker like godt, eller du kan bruke en hel oppdelt kylling
Godt med finhakket timian. Når du først lager en så god kyllinggryte er det lurt å lage dobbelt porsjon så kan du fryse ned halvparten, men da sløyfer du bønnene i den delen du fryser ned og tilsette de når kyllinggryten tines og varmes opp igjen
Karamellisert rødløk med et hint av kanel, smaker godttil and og julemat. And er julemat for oss, og nå nærmer det seg jul igjen, så vi må ta fra andebrystene og lage noe godt av dem
Fant to oppskrifter på nettet som jeg kombinerte etter eget forgodtbefinnende. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Til og med min fiskehatende minstedatter måtte innrømme at dette var godt. Tilbehør. Sil av fisken og hell hvitvintilbake i kjelen (denne skal du lage hvit saus av)
Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat. Ha litt smør/olje på stekepanne og la løk, hvitløk og purre surre til løken er blank og myk