Asiatiskribbe. I går lagde jeg deilig sykt mør langtidskokt ribbe (sous vide), men jeg må innrømme at jeg foretrekker stekt som gir litt mer tyggemotstand
En favoritt er ribbe med asiatiske smaker. Sil sausen du har stekt ribba med og server denne over ribba, sammen med asiatiske grønnsaker og for eksempel ris eller nudler
Jeg har fått dilla på Ikes Vietnamese chiken wings og siden vi ikke repeterer måltidene våre på lenge, gjorde jeg en liten vri og brukte ribbe og endret litt på oppskriftenStekte ribben på Hellströms vis, som jeg faktisk lærte av min far for lenge siden
For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. Det ligger veldig mange oppskrifter der ute på ribbe, men dette er den jeg alltid bruker og som har gitt meg flott resultat hver eneste gang
Tilsett den smaksrike ribbesjyen. De gangene jeg lager ribbe setter jeg nå temperaturen ned til rundt 160 °C og steker videre i 30-40 minutter. 1 tynnribbe med bein og rutet svor, ca. 6 dl kraft fra ribbestekingen
Oppskrift. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.