Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinn i sausen. av laks. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, og kombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausenmedlaksen. Saus. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
♦ Når laksen er ferdigtrekt kremer du sausenmed creme fraiche og smaker til medsoyasausog evt. Soyasaus kan sløyfes, men gir en utrulig god smak på suppa
smak til med salt og pepper. smelt smør i en kasserolle og tilsett finhakket løk. smør en ildfast form å legg i filetene, viss du vill kan du kryddre med sitronpepper
Kremfløten gir en nydelig saus som,spinaten smaker nydelig sammen medlaksog ris. Kok opp vann med litt salt, ha i spinaten og vent til den faller sammen
Smak til med salt og pepper når osten har smeltet ogsausen er varm. Ha et par spiseskjeer av pastavannet i fløtesausenog hell så vannet av pastaen/grønnsakene i et dørslag
Bland meddill, sitronskall, olivenolje og honning. Krydre laksenmed salt og pepper. Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønn saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.