Adrien (fransk testbaker). ) Vibeke er konditormester og lager veldig mye godt på jobb. Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
Og styr langt unna de andre produktene fra Idun som disse ferskere bakst…. Han har laget et helt fantastisk brød, som ikke bare smaker godt, men som også er sunt
Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes med fisken. I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet stekes på en slik måte at det blir sprøtt oppå, og det er noe av det som gjør brødet så godt
jeg er en av dem også…Noen legger en plan de klarer å leve med, men de fleste blir litt overivrig og legger lista alt for høyt, og faller av i vinterferien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.