Gammeldags saltlake til kjøtt oppskrifter

Een Freckadour - historisk visitt til det kontinentale...

Een Freckadour - historisk visitt til det kontinentale...

Dette er en framgangsmåte vi tror de færreste vil gi seg i kast med i dag – man bruker en gammeldags spekkenål med ”tråd” av tynne strimler spekk som tråkles gjennom kjøttskivene for å gi smak og saftighet
SYLTET FENIKKEL

SYLTET FENIKKEL

GOD GAMMELDAGS. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttettil en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse

Sylte

Den gode "gammeldagse" sylten er laget av grisehode. i svak saltlake /oppbevaringslake. skjær ikke helt fra når du kommer til enden
Tid for Mortensgås igjen!

Tid for Mortensgås igjen!

Den frosne pepperrotkremen og de russiske ertene, gjør retten til en god gammeldags middag. Det skal bli til en kjøttfarse

Lettsprengt gås

Den frosne pepperrotkremen og de russiske ertene,  gjør retten til en god gammeldags julemiddag. saltlake