Elg sous vide oppskrifter

Tjälknöl - Sous Vide

Tjälknöl - Sous Vide

I begynnelsen av november var kona og jeg sammen med noen venner på en helgetur til Linköping og på veien hjem stoppet vi på Rasta i Grums hvor en av dagens retter var Tjälknöl
Reinsdyr på tre måter

Reinsdyr på tre måter

Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Sousvide-tilberedning er overflødig når det gjelder mørt reinkjøtt, jeg vil faktisk påstå det gjør mer skade enn nytte … vel og merke om du er som meg og foretrekker kjøttet rått
Roastbeef av Elg  ( Sous Vide)

Roastbeef av Elg ( Sous Vide)

-)                    Hvis du tilfeldigvis skulle ha tilgang til en indrefillet og dennslags, så blir jo resultatet ok nesten uansett tilbereding(nesten), men hvis du ønsker en saftig mør sak, og kun er i besittelse av en bokstek og dennslags så er SousVide en fantastisk oppfinnelse
Lakris!

Lakris!

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
3-retter med familie og venner

3-retter med familie og venner

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Battenfeld-Spanier Riesling 2007

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Negro Roero Arneis "Serra Lupini" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Dr Bürklin-Wolf Riesling "Wachenheimer" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Domaine Francois et Antoine Jobard Meursault "En La Barre" 2005

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Markus Molitor Riesling "Molitor" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Middag på Restaurant Caelis - Barcelona - 20. Februar 2011

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Hjelp, jeg har fått meg blogg!

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Middag på Restaurant Moments - Barcelona - 20. Februar 2011

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Middag på Restaurant Sant Pau - Barcelona - 19. Februar 2011

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple