En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste Bruno Giacosa
En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste Bruno Giacosa
Ikke uvanlig på gårdene i Langhes åser på den tiden. Langhes åser er et syn for oss nordboere. Spiser du i Langhe, er 4 forretter ganske vanlig. Familien produserer også Barolo Gattera, lagret 18 måneder på trefat, Barbera d’Alba, Langhe Nebbiolo, og Langhe ”Il Falo” DOC
Vi er helt vest i Frankrike, ved Loiredalens avslutning, i apellasjonen Muscadet Sevre et Maine. Druen heter også Muscadet, men må absolutt ikke forveksles med Muscat eller Muscatel
Sammen med vinen Langhe Chardonnay. Kaniner er på vei tilbake etter lang tids fravær. De nye som tør prøve seg er yngre mennesker i 25- 40 års alderen, forteller Johnny Dahl på Vaktelgården
Kroppen har i praksis to ulike typer drivstoff. Karbohydrater eller fett. Proteiner er mest for byggesteiner å regne, men spiser du for mye protein så vil kroppe omgjøre det til glukose
Mat+VinTil dette drikkes en Bruno Giacosa Nebbiolo d'Alba Valmaggiore 1989 63 g. Da er det endelig tid for mat igjen, har blitt litt mye vin på denne bloggen
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
«Rocca Sveva Valpolicella Superiore Ripasso 2009». Det beste fra to verdener. sjø & land ♫♪. Surf & Turf er en betegnelse på mat, som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser
Den ene, Giacometto Bruno Erbaluce di Caluso 2013, er i tillegg en nyhet på VP. Opprinnelig skulle det ha vært Slettvar til denne oppskriften, men flyndren var ikke å oppdrive nå sist lørdag, så da ble det noen fine Kveitefileer fra Flyvesfisken i stedet
En Nebbiolo fra Langhe. Oh yes. Spiste ordentlig Flintstones mat i går - nemlig t-bone steak. Dette kjøttet er ikke for de med tom lommebok - men er absolutt verdt å lage når lønningsdagen står på dør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.