Så delte jeg den tykkeste bunnen i to på langs. Sjokoladedrøm i tre lag. Stikk en pinne i kaken jevnlig, når den er ferdig vil det ikke sitte igjen deigrester på pinnen
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Her er Godt Drikkes forslag på en treretters nyttårsmeny. Så er det på tide og sette på Strauss. tre spiseskjeer med den nydelige massen du har laget i gelatinen
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Ha litt revet muskatnøtt på toppen. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Der jeg på sommeren lett kan spise tomat- og agurksalat omtrent hver eneste dag er den samme salaten helt smakløs på vinteren og derfor uaktuell hjemme hos meg
Det er kaken jeg bakte første dagen på Kakekrigen. Verdens beste sjokoladekake som smelter på tunga og en helt fantastisk krem med smak av appelsin og lime tiopet med friske bær og sjokoladesommerfugler
Er man ung og ønsker å legge på seg litt fett, så tenker man gjerne mer på hvor disse ekstra kaloriene kommer fra, i motsetning til hvis man har en gammel dame som sårt trenger å legge på seg noen kilo, da betyr ikke kilden til kaloriene så mye lenger
Det var kosthold og trening. Så tenker jeg det er på tide å bli ferdig med denne halve kiloen. Opp og stå, strekk og gjerne gå litt rundt en gang i timen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.