Sous vide oppskrifter oppskrifter

Sous Vide kurs med Petter Beyer

Sous Vide kurs med Petter Beyer

Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sous vide koking. De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer
Sous Vide – Pulled Pork

Sous Vide – Pulled Pork

Det var kjempeenkelt å lage sous vide i en dampovn. Her trengs ingen andre dyre sous vide maskiner. Det var kjempeenkelt å lage sous vide i en dampovn
Fylte bryster – kylling sous vide med en tvist

Fylte bryster – kylling sous vide med en tvist

Der var på tide å utfordre Sviddå med noe nytt. Da jeg fristet med fylte bryster føk bassengtemperaturen kjapt til 60 grader og Sviddå var klar for å ta imot nye gjester til noen varme runder
Sous Vide Kamskjell med pastiakksuppe og syltet persillerot

Sous Vide Kamskjell med pastiakksuppe og syltet persillerot

Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde også forventningene deretter. 1 kamskjell pr pers (dette var en del av en 7 retter, kan utvides). Sett sous vide badet på 54,5 grad og la kamskjellene ligge i 30 minutter
N’ Andebryst pas sous vide

N’ Andebryst pas sous vide

For første gang legger jeg ut et lekkert måltid uten at sviddå har vært involvert. Først som sist – jeg ber omfarlatelse