Sous vide kyllingbryst oppskrifter

Kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat

Kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat

Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbrystsousvide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Sous Vide kurs med Petter Beyer

Sous Vide kurs med Petter Beyer

Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sousvide koking. Jacobs Bar og KjøkkenBløtkokt egg, kaldtrøkt silderogn og brenneneslerPosjert brosme med løk og timianFarsert kyllingbryst, artisjokker og estragonRibbe med salvie, rødbeter og epleEntrcôte med neper, reddiker og fennikelJordbær, rabarbra og yoghurtSjekk ut Jacobs Bar og Kjøkken i Kong Oscarsgate 44Les også
Fylte bryster – kylling sous vide med en tvist

Fylte bryster – kylling sous vide med en tvist

Kyllingbryst fylt med serranoskinke, chevré ost og spinat servert med asparges risotto og salat. Du trenger 3 store kyllingbryst, chevre ost, serranoskinke, spinatblader, 525 gram risottoris, 1,35 liter grønnsaksbuljong, 5 ss smør, 2 ss god olivenolje, 50 gram finhakket vårløk, en god neve revet parmesan, en bunt grønn asparges, ett glass hvitvin, salt og pepper. Relatert 3 store kyllingbryst
Kyllingbryst med gnocchi og Noilly Prat i sausen

Kyllingbryst med gnocchi og Noilly Prat i sausen

Jeg fant oppskriften på Great British Chefs, som forøvrig har lansert en super app med fantastiske sousvide retter…alt fra det helt enkle til virkelig utfordrende gastronomiske prosjekter
Hel kylling på langdistansetur

Hel kylling på langdistansetur

Jeg har vært noe skeptisk til å tilberede hel kylling i sousvide, men nå var tiden inne for å teste
Utbeining og oppdeling av kalkun

Utbeining og oppdeling av kalkun

Den beste metoden er likevel sousvide for de som har det. Videre arbeid med låret finner dere lenger nede på siden
Saftig kylling uten marinade

Saftig kylling uten marinade

Det alt bunner ned i er altså å bryte ned fibre og bindevev, litt av det samme som skjer i sousvide

Jerk chicken-gryte med sitronris

I min «meal prep» har jeg tilberedt to og to kyllingbryst sammen, vakuumpakket i sousvide. Brystene er sousvidet uten krydder og trenger bare å tines og varmes