Fisk. Villkveite sousvide med ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral. Skvis noen dråper lime over fisken, og legg den i vakuumpose med litt smør
Jeg anbefaler også sterkt laken i forkant da dette gjør fisken enda mer saftig og fastere i fisken. Jeg bruker denne retten som en forrett stort sett og beregner derfor lite fisk til hver person
Sousvide-tilberedning er overflødig når det gjelder mørt reinkjøtt, jeg vil faktisk påstå det gjør mer skade enn nytte … vel og merke om du er som meg og foretrekker kjøttet rått
Vi er ganske så flinke til å få fisk på bordet flere dager i uken. sousvide), trykkoker og annet utstyr til å skape alt fra hverdagsmåltider til avanserte gourmet retter
Men når man ovnsbaker, steker, griller eller eventuelt “koker” grønnsakene i vakumpakker (sousvide), og legger dem oppi suppa først ved servering, oppnår man at de har sin egen opprinnelige smak ganske så inntakt
Legg disse i sousvide pose, ha i litt salt og pepper samt frisk oregano. Det er bare å bytte ut type kraft og vin avhengig av rett, eksempelvis hvitvin og fiskekraft til deilig fiskesaus eller oksekraft til kraftigere kjøttretter
Salaten passer også godt på buffeen, til grillet mat, kjøtt eller fisk. 1 pk sousvide rødbeter (vakumpakket) - eller rå rødbeter som du baker i ovnen i en time1 bunt vårløk2-3 ss kapers1 kvast dill3 ss rødvinsvinager5 ss olivenolje3 egg
Om du ikke benytter deg av sousvide vil fisken få et litt mer «kokt» overflate, men fortvil ikke. Har du ikke tilgang til sousvide, så finnes det flere måter å confitere på
Jeg valgte å tilberede torsken sousvide til en vanvittig jubel fra Sviddå. Tørk av fisken med kjøkkenpapir og legg maksimum to porsjonsstykker i små zip lock poser
Jeg fant oppskriften på Great British Chefs, som forøvrig har lansert en super app med fantastiske sousvide retter…alt fra det helt enkle til virkelig utfordrende gastronomiske prosjekter
Gi det en sjanse, prøv å grille det eller hvis du har sousvide kan du prøve det der. Bildet er av en rett jeg laget med laks, men hvorfor ikke bytte ut laksen med en annen fisk, for esempel sei
With hours of inspiration from the Modernist Cuisine and other addictive foodie sources I was ready to confront my beloved sousvide to yet another challenge