Langhe og RoeroArneis. Arneis betyr fritt oversatt ”lille rakker” Den blir av noen brukt til å blande i områdets rødviner for å få ned tannininnholdet, på samme måte som Frankrike bruker Viognier i det nordre Rhoneområdet
En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste Bruno Giacosa
En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste Bruno Giacosa
100g mørk sjokolade / 100g de chocolate negro. 100g mørk sjokolade / 100g de chocolate negro. Det er noen kaker som dukker opp igjen og igjen på diverse blogger og bake blader som jeg leser og very cherry chocolate cake er en av disse
200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro. 200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro. Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk
290g mørk sjokolade / 290g de chocolate negro. 290g mørk sjokolade / 290g de chocolate negro. I den ukentlige testingen av kjeks her i huset var turen kommet til disse seige sjokoladecookisene
100g 70%sjokolade / 100g de coholate negro de 70%. 100g de coholate negro de 70%. Jeg har vært litt nyskjerrig på disse typisk amerikanske julekakene en stund
150g kokesjokolade / 150g de chocolate negro. 150g kokesjokolade / 150g de chocolate negro. Da var det igjen tid for Månedens søtsak hos bloggen Søta Saker ,denne gangen er temaet myke kaker
200g 70% sjokolade / 200g de 70% chocolate negro. 200g 70% sjokolade / 200g de 70% chocolate negro. Her kommer mannens favoritt når det gjelder kaker som inneholder sjokolade
300g mørksjokolade / 300g de chocolate negro. 300g mørksjokolade / 300g de chocolate negro. Mere julegodteri byr jeg på her på bloggen i dag,disse nydelige Baileyskulene med kokos
litt mørk sjokolade / chocolate negro. litt mørk sjokolade / chocolate negro. Etter at julekakene har blitt spist opp er det kanskje på tide å fylle på kakeboksene med noen nye godbiter, om det er saken bør du definitivt prøve deg på disse havrekjeksene med kokos
0,5dl brun rom / 0,5dl de ron negro. 0,5dl de ron negro. Vet det er mange som høster plommer om dagen og du finner flere oppskrifter med plommer her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.