Ha i fløte og finhakket basilikum. timian. Ha i blåskjell og en liten skvett hvitvin og ha på lokk. Her vil jeg dele med mine fine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell
Tilsett timian, hvitvin, hvitvinsedikk, vann, løk, hvitløk, chili, gulrot og sellerirot. Hvitvinen kan byttes ut med eplejuice, hvis du ikke vil bruke vin i maten
Legg blåskjellene i kaldt vann, og rens dem på utsiden. Et glass hvitvin er prikken over i-en. Smelt smør i en gryte og tilsett hakket løk, presset hvitløk og timian
Herlig sjømat, gratinerte blåskjell, sashimi av salmalaks med ponzu saus, og hvitløk- og chili scampi, tilbehør var lavkarbo brød og grønn salat, majones og masse lime og sitron
Blåskjellkraft er den raskeste veien til nydelig suppekraft, enten du serverer suppen med en skvett fløte,timian og vin i eller som i denne oppskriften, der kokosmelk, kaffirlimeblader, rød curry og sitrongress setter en eksotisk smak på blåskjellene
Tilsett timian, blåskjell og hvitvin. Finhakk sjalottløk, hvitløk, persillerot, fennikel og chili. Rens blåskjellene og sett kjelen tilbake på varmen og tilsett fløte