4 stykker
så hvorfor ikke lage litt av flere ting... Angret ikke på det, skikkelig kose mat.
200 g
salmalaks, legg i fine tynner skiver på en tallerken,
1 cm
rød chili i tynne ringer
1 vårløk
vårløk og chili oppå, hell ponzu sausen over når du har satt laksen på bordet
1
sitron
1
lime
2 ss
Japansk soya saus
1 ss
søt soya saus , eventuelt
1 ts
balsamico
1 ts
eddik eple, hvitvin
blåskjell
500 g
blåskjell 1 dl hvitvin Skallet fra én sitron 1 ts anisfrø En håndfull brødrasp, jeg brukte en skive lavkarbo brødskive uten skorper.3 ss revet parmesan 1 ss frisk, hakket timian Evt. 1 ss frisk, hakket persille 1/2 dl fløte Salt og pepper
10 minutter
Smak til med salt og pepper
Hvitløk/chili scampi
1 kg
scampi ferdig kokt, tin på kjøkkenpapir gjerne i kjøleskap over natten, tørk av de
1 rød
chili uten frø finhakket
4 fedd
hvitløk finhakket
1 dl
nøytral olje, mariner scampiene om du har tid.
La en wok panne blir skikkelig varm, ha i scampiene og wok dem lett, server.
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
LikFacebook13Twitter0Google+0Pinterest0. På fredag lagde jeg noe som ble veldig godt mottatt. Ikke noe hokus pokus, men gode smaker og kansje en liten twist på helgekosen
Fredag er ukas beste dag. Alle er i mood for å slappe av, og hele helga ligger foran oss. Vanligvis spiser vi brødskiver etter hvert som vi kommer hjem fra skole/jobb denne ettermiddagen, og så samles vi til en ekstra hyggelig middag om kvelden
Sunn kosemat. På fredag laget vi. Laks i ovnen med parika og creme fraiche og brokkolimos. Til dessert laget vi gratnerte bær med sabayonnesaus, vi brukte litt lite tid på den så en smakte litt mye hvitvin og ble ikke så god så den pleier å bli
Jeg har alltid vært mye ute i skogen, og liker veldig godt mat som er lagt på bålet. Siden jeg var 10 år har jeg vært med i 4H, og med dem har jeg ofte vært ute på tur og sovet i skogen
LikFacebook14Twitter0Google+0Pinterest0. På fredag lagde jeg noe som ble veldig godt mottatt. Ikke noe hokus pokus, men gode smaker og kansje en liten twist på helgekosen
Jeg har aldri før spist ordentlig tyrkisk mat, og aldri vært i Tyrkia. Bestemor er i Tyrkia hele året igjennom og jeg kan tenke meg ho får smake mye god mat
Raclett er fantastisk. Du tilbereder din egen mat, mens du sitter i godt lag rundt bordet. Det er den perfekte Icebreakermaten, hvis du har invitert noen du ikke kjenner så godt feks
Dette er kjempegodt hvis du vil ha noe kjapt, enkelt og godt. Du trenger. 1pakke tortillalefser1pakke kjøttdeig1boks tomatpure1løkost (gjerne fersk parmesan, men det meste av ost går)Steik kjøttdeig og ha oppi tomatpure når denne er steikt
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. Server gjerne litt godt. brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Proteinbarer - sunn lørdagsgodt. 16. 04. 2016 kl. 17. 31 i. mat. 18 kommentarer. Hei. Disse proteinbarene smakte helt nydelig så legger oppskriften ut igjen
Gratinerte spiss paprika- deilig snacks. ). 19. 04. 2016 kl. 16. 25 i. Snacks. Ingen kommentarer. Dette er super enkelt og godt som en snacks eller når du bare har lyst på noe godt
Spiral pizza. 15. 03. 2016 kl. 20. 15 i. kosemat/helgemat. 3 kommentarer. Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Denne retten husker jeg at vi hadde mye på lørdager når jeg var liten jente, og jeg elsket retten. Det var under en slik lørdagsmiddag vi oppdaget at min storesøster hadde allergi for reker, plutselig hovnet leppene og øynene opp som ballonger
Hei, og god morgen. Kan jeg friste med noen små, deilige sjokoladelapper til frokost. Du rekker kanskje ikke å lage disse nå, men lag de gjerne ikveld – de er like gode imorgen tidlig
Før jul bugner det med ribbe i butikkene. Jeg er ikke så veldig glad i tradisjonell varm ribbe, men lager du en rull av ribben så får man en saftig og god ribbe med mye smak
Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet. Her er den tradisjonelle søndagsmiddagen med svinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
Deilig som middag eller som kosemat. Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.