Hurtigrutas fiskesuppe
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2-3 ss smør
  • 1,5 l fiskekraft ( se tips)
  • 3 dl tørr hvitvin
  • 3 dl fløte
  • 1,5-2 ss maisennamel
  • salt, pepper
  • sitronsaft
  • litt sukker og hvitvinseddik
  • 1-2 gulrøtter
  • 1-3 skiver sellerirot eller ½ persillerot eller pastinakk ( ca 1 dl)
  • ev 1/4-1/2 fenikkel
  • 1/2 purre
  • 400-500 g fiskefilet for eksempel steinbit, laks , torsk
  • 100 g rensede reker
  • 100 g rensede blåskjell ( tilberedning blåskjell- se tips)
  • gressløk
  •  
  • Fiskekraft
  • 1 kg fiskeavskjær fra hvit fisk
  • 1 løk
  • 1/2 purre
  • ev 1-2 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1,5 l vann
  • 1 ts salt
  • 1 laurbærblad
  • 4-5 pepperkorn
  • 1 ts timian

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.