Roasted duck uten ben (andebryst, andeconfit. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Foie gras og andebryst overlater jeg til proffene a France. Andebryst og foie gras terrine. Der lærte jeg mye om det franske og det skandinaviske kjøkken
Andebryst har vi som sagt aldri laget før, så vi var litt spente på om vi kom til å klare det. Som sagt hadde vi jordskokksuppe til forrett, andebryst med tilbehør til hovedrett og sjokolademousse til dessert
Mange spenstige produkter som hel and, andefett, andebryst, elgstek o. P Har ikke verdens beste råd, men noen ganger er det godt å bruke litt penger på god mat
Denne retten lagde jeg for en liten tid tilbake, og det er ikke ofte en treffer så bra med smakene som jeg gjorde med denne retten, for denne ble så sammensatt og unik