Andebrystmedplommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Varm opp stekepannen, og legg andebrystetmed fettsiden ned i en tørr panne på middels/høy varme
Snitt skinnsida på andebrysta på skrå ned til (men ikkje i gjennom) kjøtet med ein sylkvass kniv. Til andebrysta laga eg ein klassisk plommesaus, den blir alltid suksess
Eg elskar andebryst, og eg tek det alltid med heim når eg er i utlandet. aioli, andebryst, avokado, bakte poteter, festmiddag, plommesaus, spesielle anledninger, tilbehør
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet
Stekte poteter. Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Vend sammen med kjøtt og grønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.