Litt om MathallenMathallen blir et sted for alle. Om matbloggtreffetForuten om å lære mer om Mathallen og smake på masse godsaker, var det utrolig gøy å møte alle de andre matbloggerne
Var så heldig at jeg ble invitert på et sildekurs på Kulinarisk Akademi i mathallen. God fisk og Mills sto for kurset, og jeg hadde med meg Jacob (9) og Hans Jacob (43) sønn og mann
I tillegg til lett tilgjengelige matvarer i matbutikken, trengte jeg lakrissirup, og dro inn til Mathallen i Oslo for å få tak i dette hos Gutta på Haugen
Jeg dro til Mathallen i går, for å kjøpe en hel Stange-kylling til middagen. Mandag kveld ser jeg på Ramsays kokkeskole, og han lager mange fristende retter
Jeg hadde egentlig tenkt å saltbake piggvar, men da jeg besøkte Vulkanfisk på Mathallen fortalte de at de hadde fantastisk rødspette inne og at den var minst like bra å saltbake som piggvaren
Jeg var i mathallen forrige helg, og der spiste jeg kjøttboller med «baskisk ketchup». Denne salsaen var i utgangspunktet en planlagt «baskisk ketchup»…
Så langt er de visst bare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av dere vil ryktet om disse formidable pølsene spre seg som ild i tørt gress, og snart er de foran nesen din
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.