I kveld skal jeg møte tre barndomsvenninner, og det blir nok noe deilig mat der tenker jeg. Men jeg var på Bønes kjøtt (lokal kjøttproduksjon) for å kjøpe fåresvange til å lage lammerull av, og der har de utrolig mye nydelig mat
Replikken er henta frå min oppvekst, og kanskje din og. Kanskje middagspølser. Men svaret til matvareindustrien, og foreldre og unger i tidsklemma, på dei fleste middagsdilemma er ikkje nødvendigvis det beste
Smak til med salt og pepperKjempegodt og litt finere og smidigere enn stappe. 600 g skrelte poteter1 dl fløte1 dl melk50 g smørsalt og pepper Kok potetene, mos dem og ha i varm fløtemelk og smør
Imens kan du også lage ferdig potetpuréen, klikk og les her hvordan du går frem. Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel
Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- ogpotetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk
Pulled pork med sennep ogcheddarpotetpuré. Som en stor forkjemper for comfort food og slowfood har vi her i huset satt av denne fredagen til å forberede en herlig rett til lørdagskvelden
Ferdig blomkål ogpotetpuré. En puré av kun blomkål blir ganske «suppete», men ved å ha i litt poteter blir den mye fastere og minner mer om potetstappe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.