Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Hakk opp baconog stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Ovnsbakttorskmed kikerter. Med brokkolipuré ogsprøstektbacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Server torskmedbaconog bønnestuing. Skyll saltet av torsken, og tørk den godt. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt baconog bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Stek til fisken er gjennomstektog flaker seg. Dryss baconbitene over, drypp smeltet smør og litt sitronsaft over, dekk formen med folie og sett den midt i stekeovnen
Legg potetskivene på tallerkenen medtorskestykket oppå, strø litt sprøstektbacon på toppen, hell litt av sausen ved siden av og strø litt finsnittet vårløk over sausen
Jeg serverte med blomkål- ogsellerirotmosog kokte gulrøtter. Fisk er kjempegodt, men blir lett litt kjedelig i lengden hvis den skal kokes og serveres med det vante tilbehøret hver gang
Hakk opp baconog stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom. Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt
Torskogbacon – endelig lærte jeg å like hvit fisk. Med råkost og smeltet smør har du egentlig alt du trenger, men jeg legger til noen små detaljer, og får et måltid en konge verdig
Torsk trenger nemlig ikke å være kjedelig og smakløst, den bør, og fortjener å ha en fest rundt seg. Servér med potetmos og gressløk, baconog revet gulrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.