Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Jeg hadde rotmos og brokkoli til, for et herremåltid. Fisken trenger litt tid for å bli gjennomsteikt, det kommer selvsakt ant på hvor tykke stykkene er
Jeg delte bacon, løk og paprika og steikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de stivnet
Jeg hadde en god og varm steikepanne med smør og la fisken på pannen og når den nærmer seg ferdig steikt strødde jeg litt godt med salt på (ha gjerne pepper også om du ønsker det)
Fisken steikte jeg som vanlig i pannen til den var ferdig, og hadde litt salt og lime på. Når det begynner å bli rundt 10 minutter igjen av koketiden har man i renset og delt gulerot, blomkål, vårløk og paprika, sukkerertene ventet jeg litt med så de ikke skulle bli i hel kokt
Fisken steikte jeg bare med salt. Jeg renset alle grønnsakene guleroten og nepen raspet jeg siden de tar litt tid å bli gjennomsteikt, resten delte jeg i passe store biter
No er pølsene klare til å bli steikt, eller kva du vil gjere me dei. Suppeposeprodusenten frå Bergen valsa opp med tallause gryterettar i pulverform som visstnok på magisk vis skulle bli eit kongemåltid berre du heiv i litt vatn og ein pølsesnabb
Jeg steikte ørretfilet på begge sider på steikepannen (ca. Kok fløten sammen med safranen, det tar ca. Når sausen har kokt inn, smaker man den til med buljong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.