Potetpurè – stek og server. Potetpuré fylt med kjøtt og ost er en enkel oppskrift. Det er utmerket som forrett, perfekte til fest, i buffeter eller som fingermat
1. Veldig enkelt. kok potetene myke, press potetene igjennom en potetpresse eller mos dem. 2. Bland i litt smør, spe evt med litt varm melk, og bland tilslutt i noen dråper trøffelolje
Har dere kylling i kjøleskapet, men vet dere ikke helt hva dere skal ha til. Saftig kyllingfilet sammen med en kremet potetpuré og pinjekjerner er et enkelt og godt middagsforslag
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Torskefilet med krepsehalesalsa, potetpure og gulrotroser. 4 porsjoner600 g torskefiletdill4 ts godt smørsalt og pepperlitt limesaft*200 g krepsehaler i lake1 dl olivenolje1/2 rød chili1-2 hvirløkfeddlitt dill1 lime pepper1/2 ts sukker*2 gulrøtterlitt smør og salt*400 g potet50 g smør1/2 dl fløtesalt og pepper
Dette er en veldig enkle og supergod fiskemiddag som anbefales på det sterkeste. 500 g torsksellerirot3 poteter1 fennikel1/2 pakke bacon1 ss smørsalt og pepperKutt av "gresset" på fennikelen og del den opp på langs
Vi hadde besøk av gode venner. Da serverte jeg blåskjellsuppe med brytebrød som forrett, indrefilet med tilbehør som hovedrett og panacotta med bringebærsaus som dessert
Hva er vel bedre enn en ekte biff en fredagskveld. Ytrefilet av okse. Beregn 150-200 gram pr person. Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca 30 minutter før det skal stekes
Til 4 personer. 800 g torsk eller skrei i serveringsstykker. salt. pepper. olje og smør til steking. Puré av like mengder sellerirot og poteter tilsammen ca
Ble inspirert av Mat by HeleneJeg laget en enklere versjon av hennes rett, jeg brukte torsk istedenfor seiog byttet halvparten av gulrøttene med poteterTil 6 personer trenger du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.