1. Veldig enkelt; kok potetene myke, press potetene igjennom en potetpresse eller mos dem.
2. Bland i litt smør, spe evt med litt varm melk, og bland tilslutt i noen dråper trøffelolje.
Smak til med salt og pepperKjempegodt og litt finere og smidigere enn stappe. 600 g skrelte poteter1 dl fløte1 dl melk50 g smørsalt og pepper Kok potetene, mos dem og ha i varm fløtemelk og smør
Kalkunbryst med steinsoppsaus, potetpure, sprøstekt champignon, søtpotet og waldorfsalat. Ved å steke kalkunbryst på denne måten vil du få et saftig og godt bryst, med nydelig soppsaus
Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Deilige svenske, små kjøttboller med godt tilbehør. Bland brødrasp med melk og la stå å svelle. Bland alle ingredienser til kjøttbollene i en arbeidsbolle og kna det sammen med hendene, den stekte løken, òg
Dette er en enkel spagettirett som fort blir litt mer eksklusiv medtrøffelolje. Stek så opp kjøttdeigen i en seperat stekepanne først og ha deretter det stekte kjøttet over i kjelen med løk
Smak til med salt. Skjær opp sideflesket i små terninger og stek det sprøtt sammen med rosmarin. Server de syltede løkskålene fylt med potetpuré og toppet med litt sprøstekt sideflesk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.