I en stor gryte med lokk surrer du kjøttstykkene, løken, baconet oghvitløken. Kjøttet faller fra hverandre, løken, hvitløkenog baconet er oppløst i sausen
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Smak til med salt og pepperKjempegodt og litt finere og smidigere enn stappe. 600 g skrelte poteter1 dl fløte1 dl melk50 g smørsalt og pepper Kok potetene, mos dem og ha i varm fløtemelk og smør
Jeg ble først oppmerksom på effekten av Timian da jeg prøvde Fenu-max, som er kapser – medtimian. Dette tipset kan være gull verdt for folk med allergier på våren/sommeren
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Salat med mango, bacon oghvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne og stek hvitløksfedd i smør til de blir myke og gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.