Lakseterrine med kamskjell
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor sellerirot, skrelt i 2 millimeter tynne skiver
  • 2 purrer delt på langs og vasket
  • 100 g renset brun sjampinjong i små terninger eller kantareller
  • 4 sjalottløk, skrelt og finhakket
  • 1 ss frisk estragon
  • 1 ss meierismør til steking av sopp og løk
  • 2 ss valnøttolje
  •  
  • Hvitvinsgelé
  • 2 dl kraftig hvitvin
  • 4 blader gelatin
  • 1 ts salt
  • ½ ts nykvernet hvit pepper
  •  
  • Marinade
  • 3 rensede kamskjell
  • saften av ½ lime
  • ½ ts revet limeskall
  • ½ ts salt
  • ¼ ts nykvernet hvit pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.