Å fyll gryta med vann til over betene. La det stå å koke og kose seg. Hjemmelaget syltederødbeter. Rødbeter er en veldig hard grønnsak, som trenger et par timer på seg i koketid
Hva er vel sildesalaten og leverposteien til jul uten rødbeter, så derfor er det like greit å få gjort unna rødbetsyltingen, for de aller beste rødbetene er de hjemmelagde så klart
Her starter du med å lage den syltede fennikel. Start med å rense kamskjelleneog inn i vakuumpose med litt olivenolje (dersom du skal kjøre de sous vide)
Ha på sitronsaft og smak til med salt og pepper. Skjær kamskjellene i tynne skiver. salt og pepper. Skjær eplet i små terninger og kok terningene sammen med eddik, sukker og vann i ca
I det siste har jeg hatt store mengder med både løk ogrødbeter. Jeg byttet ut sukkeret med kokosnektar og den vanlige eddiken med upasteurisert eplecidereddik
Pill av skallet med en liten kniv og legg betene til side. Vær gjerne litt raus med eddik kvaliteten. Hjemmesyltederødbeter smaker mye bedre enn de du kjøper i butikken, og du kan selv bestemme hva du vil de skal smake av
Den siste tiden har jeg vært så utrolig fysen på julemat og her om dagen syltet jeg rødbeterog dagen etter laget jeg en deilig julemiddag med poteter, brun saus, sopp, rosenkål og syltet rødbeter
Server kamskjellenemed soyasausen, syltede tomater og pynt med noen blader koriander. Kamskjell er nydelig, og kan tilbredes på mange forskjellige måter
Idag vil eg dele to nye oppskrifter på sylta grønnsaker med dere - sylteagurk ogsyltederødbeter. For ekstra smak kan du gjerne piffe opp laken med for eksempel lauberblad, sennepsfrø, frisk ingefær eller heil pepper
Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet. Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde også forventningene deretter
…og bytt ut gulrøtter medrødbeter, for da blir jo Rudolf enda rødere på nesen…ho, ho, ho. REINSDYRFILET MEDRØDBETER MARINERT I BRINGEBÆREDDIK OG BALSAMICO, SERVERT MED PORTVINSAUS
Sett tett lokk på med en gang. Del paprikaene i to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.