Varm opp stekepannen og stek kamskjellene raskt på begge sider med en klatt smør. Skjær til den hvite delen av purren og kok den i lettsaltet vann med en god klatt smør i
Disse er crispy og smaker utrolig godt med alle de ulike krydderne. Server dem gjerne med ketchup. Disse er både enkle å lage, sunt og veldig godt som tilbehør, en del av Tapasbordet eller spise som snacks
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Legg på kamskjellene. Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.