Pannestekte kamskjell med parmesanrisotto
Cathrines kokebok
Cathrines kokebok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 min
  • Cook Time
  • 20 min
  • Total Time
  • 25 min
  • Prep Time
  • 5 min
  • Cook Time
  • 20 min
  • Total Time
  • 25 min
  • Til risottoen
  • 100 gram risottoris
  • 1 sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl hvitvin
  • 1 kyllingbuljongterning
  • vann
  • 3-4 ss revet parmesan
  • salt og pepper
  • 10 kamskjell
  • 1 ss smør
  • 50 gram spinat
  • 1 sjalottløk
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.