Smak til pureen med salt og eventuelt meir karripasta. 6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Krydre kamskjellenemed olivenolje og pepper. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
mos kjøttet med en gaffel å bland nn finhakket eller presset hvitløk. rør inn kokosmelk med en visp. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet. smak til med salt pepper og sitronsaft 08. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet
Reker inneholder en del kolesterol så en skal ikke spise for mye av reker, men sammen medavokado som i tillegg er kolesterolsenkende er jo dette er perfekt måltid
avokado fylt med reker. avokado fylt med reker, paprika, agurk, majones og litt saft av en sitron. For å få rekemåltidet litt sunnere har vi byttet ut loffen medavokado
Fest en baconskive rundt hvert kamskjellmed en tannpirker. Kamskjell er kjempegodt som forrett. De er enkle å lage med surret bacon rundt, men supergode
Ja egentlig passer bakt avokadomed egg og pepperoni til alle tre. Skulle de ha problemer med å ligge i ro, lag en løs “ball” av aluminiumfolie og legg det under
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.