Kamskjellmed asparges og chorizoAspargesdampes på rist over kokende vann. Jeg syntes ikke den var så krevende, men innser at det nok er litt arbeid med den
Eller del gjerne bildet på instagram med emnekraggen #klarferdigvisp. Fordel deretter på et stekebrett med bakepapir og stek i rundt 20 minutter på 180ºC
Smak til pureen med salt og eventuelt meir karripasta. 6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Krydre kamskjellenemed olivenolje og pepper. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Fest en baconskive rundt hvert kamskjellmed en tannpirker. Kamskjell er kjempegodt som forrett. De er enkle å lage med surret bacon rundt, men supergode
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. Denne varianten er særdeles velsmakende med den nydelige syrlig dressingen og safranen som gir en herlig og spennende piff
Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Dette er den med rund avfelling. Kamskjell lue / the scallop hat av Strikketanten på Ravelry
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.