Kyllingfilet med dill- og kaperssaus
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 38 i Kyllingretter
  • 400 g kyllingfilet 2 dl vann 1 stk hønsebuljongterning 1 stk brokkoli , delt i små buketter 2 ss rapsolje 1 stk finhakket sjalottløk 2 ss sitronsaft 1 ss kapers 2 dl matyoghurt 1⁄4 ts salt 1 ss hakket frisk dill 160 g naturris Slik gjør du: 1. Kok ris etter anvisning på pakken. 2. Kok opp vann og buljongterning i en kjele og legg i kyllingfiletene. Senk varmen og la filetene trekke rett under kokepunktet i ca. 6 minutter Legg i brokkolibuketter og kok i ytterligere 4 minutter 3. Varm olje i en stekepanne og fres hakket løk myk og blank. Sil den varme buljongen over løken og la det koke kraftig i ca. 2 minutter Rør inn kapers og sitronsaft. 4. Ta stekepannen av varmen. Rør inn yoghurt i sausen og smak til med salt og kvernet pepper. Hold sausen varm, men ikke la den koke ? da vil den sprekke! Tilsett hakket dill rett før servering.
  • 38 i Kyllingretter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.