Legg kyllngfileteni den ene lang enden og rull parmaskinken rundt kyllingfileten. Ha kyllingfileten over i en ildfast form på den ene siden, legg potetene på andre siden av formet, del potetene i to om de ikke er bitte små
Kyllingfilet fylt med urte- og hvitløkskremost, søtpotetpuré og en smaksrik, spicy tomatsalsa. Jeg var i en bursdag for noen uker siden da (vel, omtrent) dette sto på menyen
Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og legg dem på grønnsakene. Enkel, god og sunn middagsrett. Grønnsaker, kraft, soyasaus og krydret kyllingfilet
Legg kyllingfiletene mellom to lag Gladpack-ark. Det kan være lurt å la fileteneligge en halv timei romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes
INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk. Skjær i staver/båter, og ha gjerne over litt olje og krydre godt
Dette var en skikkeliginnertier-og en rett som kommer til å stå på menyen mange ganger framover. Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blirsaftige og gode
Denne kyllingretten jeg dumpet borti på FB, må deles. Den er enkel og tilberede, men meget smakfull. Like god enten det er midti uka, som helgekos eller som klubbmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.