Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsakerog en smakfull saus
Etter møte inviterte vi med oss en venninnne hjem på middag, så da måtte vi legge hodene i bløt. Vi hadde ingen spesielle planer for middagen, og tenkte at vi måtte finne på noe når vi kom hjem
Server kyllingfileten med de ovnsbakte potetene og grønnsakene, litt saus, evt. noen flere grønnsaker (jeg bakte noen små søte tomater i egen ildfast form sammen med sukkererter, sitron og creme fraiche)
Kutt opp basilikum og de soltørkede tomatene, og ha dem i en bolle sammen med fetaosten. Legg kyllingfiletene på et stykke plastfolie med plastfolie over der igjen
Server kyllingfileten med potet, grønnsakerog herlige smaker som maiskrem og pestosaus. Sett så inn et steketermometer, og legg fileten i en ildfast form med skinnsiden opp
Fylt kyllingfilet fra Ytterøy surret i serranoskinke. Asparges medserranoskinke. Legg fileten mellom to lag plastfolie, og bank forsiktig flat med en kjevle
Grønnsaker tilberedt på denne måten er fantastisk godt, det er nesten nok med bare grønnsaksformen, men det smaker med noe salt til, og her er det mange ting som passer, ikke bare spekeskinke, men stekte pølser, fiskekaker, koteletter osv
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.