Lag en lomme på kyllingfilêteneog fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressingtil. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mineogså kan få fordi dette syntes de luktet så godt
♦ Skjær opp osteskiverog legg en god klump medhvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. Altså, som vanlig når jeg finner på noe - veldig, veldig enkelt oggreit
Ha over olivenolje, havsalt, kvernet pepper ogtimian. KyllingfiletKremostmedurterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen medkyllingenog grønnsakene. En ellers litt smakløs kyllingfiletblirmed noen få grep en herlig smaksopplevelese
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 1. 5. g. j. æ. r. (. h. e. l. s. t. f. k. ). 3. d. u. n. v. a. o. 2. 7. -. 8. p. m. ø. +. b. c. B. ,. S. 4. 0. å. L. E. P. A. d l
Det begynte med den stakkars ensligekyllingfileten. Dette finhakket jeg, krydret med salt, peppermixogrosmarin, klemte sitronensaftenoppiogfylte alt inni lommen
Varm opp oljen i en stekepanne ogtilsetthvitløken. Ha smøret i stekepannen over medium sterk varme. Bruk en hullsleivtil å ta ut skinkefyllet, slik at oljen blirigjeni pannen
Deretter var det bare å surre med bacon, feste baconet og pepre. Litthvile, og klar tilservering. KyllingfiletPestoBaconPepperKyllingfiletene ble tørket medtørkepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.