Det er bare å velge forskjellige grønnsaker og legge dissei en ildfastform, så er du nesten i mål. I dag byr jeg på en torskerett som omtrent lager seg selv
Næringsinnholdet er regnet ut fra. Isberg, ruccula, paprika, agurk, fenikkel og vårløk kommer itillegg, det er jo bare en flis på næringsinnholdet, så det tar jeg ikke med iberegningen
Legg grønnsakene over i en ildfastform. Hell over grønnsakene iformen. Rask og kjempe enkel middag. Fin rett til å bruke opp rester og grønnsakene som begynner å gå ut av dato
Legg de deretter over i en smurt ildfastform. Legg kyllingfiletene mellom to lag Gladpack-ark. Det kan være lurt å la fileteneligge en halv timei romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes
bland så innkylling og makaroni å fordel det hele i en ildfastform å topp med ost. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kyllingfiletenei små terninger, så steker du dem ilitt olje,
plasser iildfastform og sett i ovnen sammen med grønnsakene. INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurret kyllingfilet. Denne middagen var vel sannsynligvis et av påskens høydepunkter for min del, da "ferien" stort sett har gått i jobb og skole
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.