Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
BACON OG TOMATSALSA. Ha smør på stekepannen og stek baconet pent brunt. Rett før baconet er ferdig, tilsetter du finhakket sjalottløk, soltørkede tomater og soyasaus, rør rundt og server salsaen rykende varm
Legg et par kladder med hvitløksmøret på toppen av kyllingfiletene. Finhakke hvitløken, og bland det sammen med smøret, litt pepper og saften fra en halv sitron i en bolle
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Ovnsbakte grønnsaker. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsaker og en smakfull saus
Fordel smårettbacon over rosenkålen. 1 pk Gilde smårettbacon. Når de har stått ca 15min, ta ut formen, strø over litt revet ost og sett inn i ovnen til osten er smeltet og rosenkålen er mør. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #middag #middagstips #kos #familie #oppskrift #hverdag #november #høst #bacon #middagstips 1pk ferske rosenkål
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Legg baconskivene i ovnen (sammen med søtpotene) til de får farge og er sprøe. Denne oppskriften er den selve hovedingrediense, fyldt med knasende saftige toppings
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Jeg må jo bare si meg enig i det med lukten, for dette luktet og smakte fantastisk godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.