Fisktil middag. Da er det bare å putte litt av salaten i matboks tillunsj dagen etter. Nå som godværet er tilbake er det deilig å lage noen enkle raske middager så man kan være mest mulig ute
Denne gangen fiskegrateng i porsjonsstørrelser som er perfekt å ha med seg tillunsj. I fare for å bli lei av fiskegrateng kan du jo fryse ned noen også, så har du til senere
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn. Tiden strekker ikke alltid til for å lage noe fancy og digg hver eneste dag
Ha egg, bakepulver, fiberhusk og kremost i en bolle og rør til fin røre. Jeg leter enda etter noe som kan være lurt å ha med seg som matpakke på skolen
Derfor spanderte jeg litt ost over grønnsakene i stedet for ekstra tilbehør. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Fisk i folie. 600 g torsk (eller annen fisk). Pakk sammen fisken og grønnsakene og bak i ovnen på 180 grader i 25 min. 600 g torsk (eller annen fisk)
Da må det kake til. Rundt kledde jeg kaken med kvikk lunsj. På toppen har jeg delt inn i luker med kvikk lunsj som jeg fylte med oreo kjeks, sjokoladeegg og melkesjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.