Fisk til lunsj
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Paprika
  • Agurk
  • Cherrytomater
  • Aubergine
  • 1 tunfisk på boks
  • 2 ss mager kesam
  • 1 ss majones
  • 3 sylteagurk
  • Pastaskruer (av ris, fåes kjøpt i større matbutikker)
  • 20 min Lag en salat av spinatblader, agurk, paprika og cherrytomater
  •  
  • Du trenger
  • 1 stor sopp (sjampignon eller portobello)
  • 1 fiskeburger (80% fisk eller lag selv)
  • 1 ss grovkornet sennep
  • 1 ss ketchup u/sukker
  • 1 cherrytomat
  • 2 sylteagurk
  • 1 ss cottage cheese
  • Del den store soppen i to på langs, salt litt og bak i ovnen på 200 grader i 20-25 min Varm opp fiskekaken – jeg liker godt de med 80% fisk, med både torsk&hyse og ørret&kveite.
  • Legg fiskekaken på soppbunnen, smør fiskekaken med sennep og ketchup, legg på sylteagurk, skivet cherrytomat og cottage cheese, og legg sopplokket på toppen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.