MASSEPRODUKSJON - Fisk til lunsj
Lykkebobla
Lykkebobla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl
  • 300 kcal hver seg
  • 8 stk
  • 5 dl
  • 1 kg hvit fisk
  • 700 gram poteter
  • 2 blomkålhoder
  • 4 gulrøtter
  • 1 liten purre
  • 2 ss maisennamel
  • 1 fiskebuljong
  • 1 dl melk
  • 1 dl vann
  • 290 g gresk yoghurt
  • 3 ss philadelphia light naturell
  • 2 egg
  • 1 ss parmesan
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 1 ss hirseflak
  • 1 ss strøkavring
  • 10 minutter så vannet trekker ut av fisken

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.