Fisken er sprø utenpå, og "flaky" inni. Sausen er spicy,salt, sur og søt. (hvis du skal servere med ris, husk å sette den til kok litt før du begynner med fisken)
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasieni gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
I denne fiskeformen er det bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Skrell potetene og del ilitt tykke skiver, hakk hvitløken, kutt opp selleriogfenikkel, og skrell og skjær løken iskiver
Fiskifolie. Og når det gjelder innhold så miks med den fiskenog de grønnsakene du har. Her får alle hver sin pakke oginnholdet kan ogsåtilpasses hver enkelt
Når fisken er ferdig tar du opp folienog renser fiskentilfineskinn- ogbeinfrie stykker. Pigghå, dorade, skorpionfisk, havabbor, tunfisk, flyvefiskog red snapper
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinertefisken er kjempegod og så enkel å lage. Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløkog soltørket tomat Brokkoliog kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet isamarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Frossen fiskifiletter. Det var egentligikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sammen med en valgfrifiskefiletog noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingentil det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinnog ben og annet viikkevilspise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.