Hell så av melken og mos jordskokkene med stavmikser. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Legg på fisken og krydre lett med salt og kvernet pepper. Legg breiflabbrullen over i en ildfast form eller lignende, og pensle forsiktig på smøret og drypp over litt olivenolje
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg på kamskjellene. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Krydre kamskjellmed salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje. Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika
Kamskjellet legges på salaten og toppes med en teskje persilleolje. Kamskjell er milde i smaken og kanskje en anelse søte så jeg synes derfor at det skal være litt sting i tilbehøret
Det var breiflabb filet, og da er det godt å steike fisken. Tilbud på breiflabb må man benytte seg av, det er en utrolig god fisk, som er i overkant dyr til vanlig
Forbered kamskjelleneog krydre dem med salt og pepper. Denne familien skiller seg fra andre muslinger først og fremst ved at hengselen med ligament og lukkemuskelen mellom skalldelene er betydelig større
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.