Bittas farse på kålseng med hvit saus
oppskrift.klikk.no
oppskrift.klikk.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1  stk hodekål
  • 1400  g medisterdeig eller annen kjøttdeig
  • 12  stk egg
  • 11  dl fløtemelk
  • 1  stk salt, pepper, muskat og ingefær
  • 11  ss potetmel
  • 1  stk hvit saus med muskatnøttKålen forvelles slik at den er myk. Spe ut kjøttdeigen. Fordel kålen i en smurt ildfast form, brei kjøttfarsen over Stekes i vannbad i ovnen ca 30-40 min på 180 gr  Server med poteter og hvit saus og evt andre grønnsaker etter smak og behag Tyttebær er godt til &

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.