1 stk
hvit saus med muskatnøttKålen forvelles slik at den er myk. Spe ut kjøttdeigen. Fordel kålen i en smurt ildfast form, brei kjøttfarsen over Stekes i vannbad i ovnen ca 30-40 min på 180 gr Server med poteter og hvit saus og evt andre grønnsaker etter smak og behag Tyttebær er godt til &
Det er fordi hun får være medpå å skrelle og ordne. Det som skuffer meg er at så mange velger å kjøpe hvitsauspå pose, når det er så mye enklere og bedre å lage sausen selv
Idag vil jeg tipse om hvordan lage hvit og brun sauspå lavkarbovis. Ta eventuelt litt brun konditorfarge (feks fra Cacas) for å få en brunere farge påsausen
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Snitt vaniljestangen i to og dra ut innholdet med en skje
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Perfekt middag med sunne ingredienser uten at man blir stappmett og tung etterpå. Keeper’n har vært litt lei fisk en stund og kun spist rød fisk, men denne torsken i hvitsaus fikk ben å gå på
Legg blomkålhodet på et dypt fat og hell den hvitesausen over. For å få litt farger på maten valgte jeg røde og grønne paprikaterninger som de har i frysedisken i utlandet
Spe så med melk i små porsjoner slik at farsen absorberer væsken før du tilsetter mer. Tilsett krydder, potetmel og eggehvite og kjør til farsen er seig og klebrig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.