Toppingen jeg bruker å ha på er granateple, men det er ikke så mye ferskvare å velge mellom etter nyttår, så man tager hva man haver og det ble jordbær, hvilket var nydelig
PizzabunnPizzasaus1 beger cremefraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt og pepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikum og ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutter Pizzasaus. 1 beger cremefraiche. 1/2 finhakket hvitløk
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER
For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER. Eller til ovnstekt blomkål og skinke/bacon er det også veldig med en hvitsaus som tilbehør, oppskrift finner du HER
Når deigen kjennes ferdig dekkes den til med et kjøkkenhåndkle og la heve på et lunt sted i ca. Tilsett olje og salt og mesteparten av melet, og arbeid deigen til den blir smidig
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Enkel hvitsausmed smak av sennep. Til svinekjøtt passer det godt medhvitsaus,. Smelt smør, rør inn hvetemel, spe med kraft, litt og litt mens det koker
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Sausen tykner ganske fort, så spe på med mersoyamelk om du vil ha den tynnere
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Sikt bakepulver og vaniljesukker sammen med noe av hvetemelet og bland dette i deigen. Det er høytid for avslutninger i barnehager og skoler over hele landet, og det betyr også høytid for LANGPANNEKAKER
Det er to ting som vil gjøre kylling med estragon og Crème Fraiche til en favoritt. Denne retten passer til det meste av tilbehør, som poteter, ris eller pasta
Rør godt sammen resten av ingrediensene også osten, og hell det over innholdet i formen. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.