Jeg liker å tilsette litt karri i hvitsausen fordi det gir et godt særpreg og smak. Tilsett krydder, potetmel og eggehvite og kjør til farsen er seig og klebrig
Kok opp og spe på med mer melk til ønsket tykkelse på sausen. Smelt smør i en kjele og tilsett mel. Jeg synes det er gøy å holde gamle tradisjoner ved like og serverer innimellom fiskeboller med hvitsaus med sprøstekt bacon
Hvitsaus. litt hvit pepper. Hvitsaus. litt hvit pepper. Til 4 personer. Tilsett fiskebollene og la dette koke på svak varme i 5 minutter eller til fiskebollene er gjennomvarme. Til 4 personer
Når sausen har kokt godt opp og blitt tykk, smakes den til med muskat, salt og sitronsaft. Dette skal være en perfekt mengde til antall fiskeboller i pakken
Tilsett krydder, potetmel og eggehvite og kjør videre til farsen er seig. Jeg fant en oppskrift hvor hun hadde gitt vanlige fiskeboller et løft og tilsatt sweet chilisaus i sausen
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Kok til bærene er kokt istykker Sil bærene og smak til saften med sitron
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Vil du ha ostesaus, kan du tilsette noen spiseskjeer næringsgjær
Det gir jo også litt god smak tilsausen. Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Fres mykt i olje og tilsett finhakket hvitløk, squash i terninger og kjøttdeig. Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det
Tilsett salt. Lag sausen i samme gryte eller i en ny kjele. eller til de er møre. La sausen småkoke i ca. Kok opp kraften og tilsett meljevningen under stadig omrøring
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.