Vent medog legge på jordbærene til rett før servering. Skjær jordbær i biter og legg dem i en bolle. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
The post Hvitsjokolademoussemedbringebær, nugat og lakris sirup appeared first on Gastronomade. Ved servering pisker du den hvite sjokolade ganachen til mousse
La den stå i kjøleskapet, gjerne natten over og pynt med friske bær før servering. Første gang jeg testet den ut var til nyttår, den gangen laget jeg den med vanlig hvit sjokolade og sukker, absolutt ikke lavkarbo
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
- Vend så dette forsiktig inn i kremen med en slikkepott, og ha oppi de stivpiskede eggehvitene. - Bland melken med kardemomme og varm opp (det skal ikke koke)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.