Legg på spekeskinkeog dryss over friske urter. Hvit asparges dyrkes beskyttet og tildekket med jord i hele vekstperioden og høstes når spissen kommer opp til overflaten
Men når utfordringen på Matbloggsentralen heter "Asparges" da kan man ikke komme medposesaus. så jeg tok utfordringen og bestemte meg for å lage sausen selv
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Torsk dampet i hvitsausmed rotgrønnsaker og poteter. I tidsklemma er det selvfølgelig mulig å jukse med posegrønnsaker av typen lapskausblanding ogposesaus, men jeg tror ikke det går noe kjappere
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvitesausen. Rasp persilleroten på et rivjern (du trenger ikke skrelle den først) og ha alt over i bollen medhvite bønner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.