Mousse1,5 dl fløte1 stor eggeplomme (eller 2 små)ca 20 g sukker300 g hvit sjokolade, finhakket2,25 dl stivpisket fløte1-2 plater gelatinSkogsbærsaus300 g skogsbær, gjerne frosne1 dl vann75 - 100 g sukker1 vaniljestangsaften av 1/2 sitronsjokolade og friske bær til pyntLegg først gelatinplater i kaldt vann i ca 5- 10 min Varm opp fløte, eggeplomme og sukker forsiktig til det tykner. 300 g hvit sjokolade
Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Hvitsaus er virkelig ikke noe stress å lage selv,om du har vegansk smør i kjøleskapet (Nutana). Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil
Torsk dampet i hvitsaus med rotgrønnsaker og poteter. I tidsklemma er det selvfølgelig mulig å jukse med posegrønnsaker av typen lapskausblanding og posesaus, men jeg tror ikke det går noe kjappere
HVITSAUS. Fres mykt i olje og tilsett finhakket hvitløk, squash i terninger og kjøttdeig. Det er noe av det beste jeg vet… Spesielt når kjøttsausen får stå på kok på kjøkkenet i flere timer å det bare lukter fantastisk i huset
Hvitsaus med urter. Skyll de hvite bønne og ha dem over i en bolle. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus
Hvitsaus er nydelig til pølser. Denne måten å lage den på gjør det lettere for deg å ikke svi sausen. Kyllingfilet bakt i BBQ sausFusilli med kylling i pestosausDel på
Mange kjøper sauser ferdig, og tenker at det er fryktelig komplisert å lage en saus fra bunnen av, men denne hvitesausen som jeg deler oppskrift på her i dag er enkel å lage, og smaker kjempegodt
Her kan du enkelt lære hvordan du lager en knallgod hvitfiskebollesaus. Den perfekte fiskebollesaus. Nå har du en perfekt hvitsaus med klassiske fiskeboller
Hvitsaus. Tilsett så mye melk at du synes sausen er passe tykk. Hvitsaus. Bildene nedenfor viser middag med selvfisket torsk, servert med kokte grønnsaker og hollandaisesaus
Hvitsaus. Legg pasta på tallerkenen, hell saus over og legg røkelaks på toppen. La dette koke i minst 5 minutter for at det ikke skal smake mel av sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.