Ha litt mer olivenoljei gryta og brun kjøttet i omganger (slik at det faktiskblirstekt og ikke kokt) Ikke rør så mye rundt, men la kjøttet ligge et minutt eller to på hver side, slik at det får en deiligstekeskorpe på alle firesider
Jeg hadde besøk av et par venninneri går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. God søndagsmorgen, håper dere hat hatt eifin helg så langt
Stektil løken er gylden. Osmansk gryte er en tyrkiskgryterett med som kan lages med oksekjøtt eller lammekjøtt, helst av bog, bankekjøtt eller lignende
Brun kjøttet i en stekepanne med olje og ha det over i kasserollen. Jeg elsker når gryter står å putrer på komfyren og duftene siver ut under lokket, da vibrerer nesborene mine av lykke
Kok ut stekepannen, tørk av den og ha i smør/olje på nytt for å surre løk og hvitløk, gjør det samme med sopp, bacon og tilslutt surrer du grønnsakene og da tilsetter du tomatpure helt mot slutten, hell alt etter hvert igryten med kjøttet
Ha olje i en litengryte som tåler å stå istekeovnen og som har tett lokk. Smør tilsteking. Den duften som møter deg når du tar lokket av denne gryten kan ikkebeskrives, var du ikke sulten før så blir du det nå